Για τηλεφωνικές παραγγελίες στο τηλ: 2610521320 και στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Αγοράστε online
Makozers New Logo
Αγοράστε online

Η Εταιρεία

Η εταιρεία "Μακοζέρς" ιδρύθηκε το 1953 στην Πάτρα από τον Ανδρέα Λιβαθινό με σκοπό την παραγωγή και εμπορία κυρίως ανδρικών εσωρούχων.

Από το 1985 η εταιρεία ακολουθώντας σταθερά ανοδική πορεία και στις πωλήσεις αλλά και στην απασχόληση εργατικού δυναμικού, στεγάζεται στα Δεμένικα Πατρών σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1000 περίπου τ.μ. με την επωνυμία "Α. Λιβαθινός κ υιός Ε.Ε."

Σήμερα το αντικείμενο της εταιρείας είναι η κατασκευή και εμπορία υψηλής ποιότητος, διεθνώς ανταγωνιστικών προϊόντων όπως:

  • Ανδρικά και παιδικά εσώρουχα
  • Ανδρικές και παιδικές πυζάμες
  • Ανδρικά και παιδικά φούτερ
  • Ανδρικά και παιδικά Τ-shirt
  • Polo πικέ
  • Γυναικείες μπλούζες

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται από 100% βιολογικό βαμβάκι πενιέ. Η παραγωγή των υφασμάτων, ο σχεδιασμός, η κοπή, η ραφή και ο ποιοτικός έλεγχος γίνονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας προσφέροντας άνεση, κομψότητα και αντοχή. Τόσο η βαφή όσο και η επεξεργασία των ειδών μας γίνεται:

  • Με βαφές Reactif που αντέχουν στους 60oC πλυντηρίου ακόμα και για τα πολύ σκούρα χρώματα.
  • Με την ειδική επεξεργασία κατά του μπασίματος (compactor) που γίνεται κατά την διάρκεια της βαφής διατηρεί και εγγυάται την σταθερή φόρμα των ειδών.

Η εταιρεία "Μακοζέρς" έχει αναπτύξει δίκτυο πωλήσεων των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε χώρες της Ευρωπαικής ένωσης, σε προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές.

Η μεθοδολογία της όλης παραγωγής βασίζεται σε στατιστικές εξέλιξης των ειδών, στην ζήτηση και προσφορά της αγοράς και σε συνδιασμό με την σύγχρονη τεχνολογία.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο παραγωγής ή τα προϊόντα μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το εργοστάσιο της Μακοζέρς

Μια από τις υφαντουργικές μηχανές παραγωγής

Το εσωτερικό της μονάδας παραγωγής

Το εσωτερικό του εργοστασίου Μακοζέρς

Ξεκινήστε από......το εσώρουχο

Μακοζέρς Φανελοποιΐα

Α. Λιβαθινός κ' Υιός ΕΕ

Καραισκάκη 8 - Δεμένικα Πατρών,
ΤΚ: 26500, Πάτρα, Ελλάδα
Τηλ. 2610521320 Fax: 2610522491
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Εικονίδιο Μακοζερς Δωρεαν Μεταφορικα

Δωρεάν Μεταφορικά

Σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά (Γενική Ταχυδρομική) σε όλες τις παραγγελίες άνω των 80€.

Made in Greece

Made in Greece

Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Στηρίζουμε ελληνικά προϊόντα και παραγωγούς.

Award 2011

Made by Organic Cotton

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούν οργανικά καλιεργημένο βαμβάκι διατηρώντας κορυφαία ποιότητα υφασμάτων.